Lucie Šumová: V PLAVKÁCH A O PLAVKÁCH

V PLAVKÁCH A O PLAVKÁCH

By | 16:49 18 comments
Sice léto pomalu rychle končí, ale teprve dnes jsem přichystala tento článek o plavkách, které mám já. Ukážu Vám všechny, které jsem si pořídila začátkem tohoto léta, tak nečekejte žádnou velkou sbírku plavek. Na konci máte i inspiraci, kde nějaké pěkné seženete. Třeba se chystáte v zimě na dovolenou a nebo ještě budou nějaké teplé dny, kdy se budou hodit. Navíc teď můžete plno plavek nakoupit i ve slevách! A jak v kamenných obchodech, tak na internetu. Dejte mi určitě vědět, odkud máte plavky Vy a jaké máte nejraději! Třeba nad nimi zapřemýšlím další léto.

Představte si, že to jsou první fotky na blogu, kde mě můžete vidět v plavkách, haha. Můžete na nich vidět také to, jak jsem špatně opálená, hlavně u jednodílných, kde mám ruce úplně bílé. Nojo, jsem je měla opálené jen z jedné strany. A příští články budou už z Anglie, slibuju!





Začnu těmito růžovými z Blancheporte, které mi bohužel dorazily domů den poté co jsem odletěla na dovolenou, škoda. Bohužel jsem ještě neměla jinou příležitost je vytáhnout. Vybrala jsem si tuhle korálovou barvu, ale mají i černé, modré nebo dokonce žluté. Vršek seženete TADY a spodek TADY. Jinak sluneční brýle jsou ze ZAFUL.

Na další fotce jdou trošku vidět královsky modré plavky z F&F, které jsem na dovolené společně s bílými Calvin Klein nosila opravdu dost. Dokonce byly ve slevě už začátkem léta, kdy jsem si je kupovala. To jsem měla radost, protože jsem žádné nikde nemohla sehnat.







Nakonec úplně nejnadšenější jsem byla z bílých Calvin Klein, které mám ze stránky AndYou.cz. Bála jsem se, že velikost úplně netrefím, ale sedí mi. Mám z nich radost ještě dnes. Doufám, že mi dlouho vydrží. Podrpsenku najdete TADY a spodek TADY. Určitě koukněte i na další oblečení, které nabízí a pokud Vás něco zaujme, tak můžete využít slevový kód "luciesumova" se kterým dostanete 10% SLEVU.







A na nějakou tu fotku jsem chtěla jednodílné. Myslela jsem, že seženu buď žluté nebo červené, ale nakonec mám černé no. Koupila jsem je v F&F. Na opalování nic moc no. A fotky na plameňákovi nečekejte. :D Pamatuji si, jak jsme si je se ségrou chtěly objednat na minulé léto na Aliexpressu. Bohužel z naší dovolené nakonec nic nebylo.

A pokud by Vás zaujal přehoz, který mám přes plavky na dalších fotkách, tak je také z F&F, ale kupovala jsem ho už tak 3 roky zpátky. Možná 4 roky? To tak letí. No konečně jsem ho vytáhla alespoň na dovolený u moře nebo u bazénu.












1. žluté plavky- TADY,   2. khaki plavky- TADY,   3. oranžové plavky- TADY,   4. plavky s výšivkou- TADY

1. červené jednodílné- TADY,   2. jednodílné žluté- TADY,   3. oranžové- TADY,   4. pruhované- TADY,   5. květované- TADY,   6. světle růžové: vršek- TADY, spodek- TADY,   7. černé- TADY,   8. cihlové dvoudílné- TADY
INSTAGRAM   /   FACEBOOK   /   YOUTUBE   /   BLOGLOVIN
Novější příspěvek Starší příspěvek Domovská stránka

18 komentářů:

  1. Ty černé jednodílné plavky ti fakt seknou! ♥

    Little Dreamer

    OdpovědětVymazat
  2. Plavky vždy kupuji jen levné, protože je hned zmorduju, tak jako tak ve vlnách :) Dlouho jsem u tebe na blogu nebyla a musim všechno dohnat! Krása :)
    Ejnets v Lisabonu | instagram: EJNETS

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji moc, to jsem opravdu ráda, že jsi sem znovu zavítala! :)

      Vymazat
  3. Tak ty fotky jsou uplne nejlepsi, vypadas fakt bajecne, moc moc ti to slusi Luci! A co se tyce plavek, krasnej vyber, hlavne ty Calvin Klein a ty plavky vcelku me moc zaujali, oboje bych okamzite brala! <3
    Sandra

    OdpovědětVymazat
  4. Ty fotky v jednodílných plavkách vypadají DOKONALE! ♥ S Nik jsme je tu už tak 10x chválily. :3 A jak se tak blíží konec léta, já pořád plavky nemám. Hurá.. :D

    OdpovědětVymazat
  5. krásné fotky a skvělý výběr plavek! :)

    OdpovědětVymazat
  6. Jednodílné plavky ti neskutečně sluší! :) A ty fotky vypadají naprosto dokonale.

    OdpovědětVymazat
  7. Ty jednodílné plavky a ty bílé jsou opravdu TOP! :) Moc ti to sluší :)


    LITTLETHINGSFOREM

    OdpovědětVymazat
  8. additional info w8k37i8f50 fake louis vuitton replica bags toronto check my source y4s73g1g00 replica gucci handbags replica bags aaa replica bags cheap replica hermes bag m2s77g7x77 replica bags us

    OdpovědětVymazat